fbpx

Coaching bij IBD (Crohn en Colitis Ulcerosa)

Ik biedt jou begeleiding bij IBD (Inflammatory Bowel Disease: Crohn, Colitis Ulcerosa enz.) 

Als iemand die zelf Colitis Ulcerosa heeft, begrijp ik als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om hulp en ondersteuning te vinden bij deze chronische ziekte. Vanaf mijn geboorte heb ik met Colitis Ulcerosa en eczeem moeten leven, maar dankzij keuzes in mindset, leefstijl en dieet, ben ik nu al een aantal jaren in staat om klachten- en medicatievrij door het leven te gaan.

Ik geloof dat er voor veel mensen met IBD nog winst te behalen is in de impact die het op je leven heeft. Daarom bied ik hierin persoonlijke coaching en ondersteuning in aan. Daarmee kan ik jou helpen je klachten te beheersen, je dagelijkse levenskwaliteit te verbeteren en beter om te gaan met de ongemakken die komen kijken bij Crohn en Colitis Ulcerosa, die vallen onder IBD. 

De coaching is geen vervanging voor je medische traject,  maar een aanvulling ter ondersteuning hiervan. Het zorgt ervoor dat je het gevoel van controle terugkrijgt.

Als jouw coach, zullen we samenwerken aan een persoonlijk plan dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen,
Dit is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring en opleidingen. Ik zal je begeleiding geven over dieet- en leefstijlveranderingen die de klachten kunnen verminderen.
Er zal ook uitgebreid aandacht worden besteed aan de invloed op je mentale gezondheid en de impact van stress op de ziekte.

Ik begrijp dat het moeilijk kan zijn om de eerste stap te zetten, maar het is zeker de moeite waard. Door samen te werken en het plan persoonlijk af te stemmen, kan ik je helpen jouw dagelijkse leven te verbeteren. 

Zet nu de eerste stap en maak vandaag nog een afspraak met mij voor een gratis proefconsult. Zo kunnen je vrijblijvend ervaren of deze coaching is wat jij zoekt.

Maak hieronder vrijblijvend een online afspraak!

Blue arrow down