Online Coaching van Hi Strength

Je merkt dat je de laatste tijd niet lekker in je vel zit. Het kost moeite om de dingen te doen die je voor jezelf gepland had. Er zijn wat kilo’s bij gekomen, ook al eet je best gezond. Misschien heb je zelfs wat vervelende klachten. Je hebt diverse dingen geprobeerd, maar niets lijkt nog te werken. 

Het liefst zou je ‘s ochtends zonder moeite op staan. De hele dag door energie hebben. Een positieve kijk op het leven en voor de toekomst. Dingen doen, die je voor jezelf in gedachten had. Gezond eten zonder er over na te denken.

Je weet al dat je aan de slag wil om fitter te worden en dagelijks meer energie te hebben. Omdat er zoveel tegenstrijdige informatie is weet je niet waar je moet beginnen. 

Natuurlijk heb je geen tijd om dit allemaal zelf uit te zoeken en uit te proberen. Daarom is het handig dat iemand met ervaring je begeleidt, die weet wat bewezen werkt.

Mijn naam is Richard en door mijn eigen gezondheidsklachten ben ik me gaan verdiepen in voeding, training, hormonen, leefstijl en mindset. Door dit toe te passen ben ik nu al een
aantal jaren klachten- en medicijnvrij.

Ik bied een online coachingstraject op het gebied van leefstijl, voeding en training. 

Ideaal als  je beperkt bent in vervoer, tijd of veel onderweg bent, maar ook als je juist minder tijd aan onderweg zijn wil besteden en dit een drempel is om coaching aan te
gaan. 

De coaching is gebaseerd op bepaalde principes, maar zal altijd afgestemd zijn op jou persoonlijk. 

Door wekelijks praktische stappen te zetten krijg je inzicht in jouw situatie op meerdere vlakken. Met slimme opdrachten kom je er achter wat jouw belemmeringen en valkuilen zijn. 

In persoonlijke feedback gesprekken via videobellen stemmen we af wat zou bijdragen aan jouw leven. Hierdoor weet je waar de focus moet liggen en waar je direct vooruitgang kunt
boeken.

Je krijgt daarom een “bulletproof masterplan” wat jouw persoonlijke leidraad is om te groeien. Hierdoor blijft het interessant en hou je de motivatie om vol te houden.

Hi strength NOMAd

Coachings-traject

6 weken 1 op 1 begeleiding

Jouw doelen bepalen

5 Coachingssessies incl. intake

1x per week coaching

Hormonale anamnese

Voeding uitbalanceren

Slaap optimalisatie en stressvermindering

Begeleiding bij doelen bereiken en motivatie

€296

Betalen in termijnen mogelijk

Boek nu vrijblijvend een gesprek om kennis te maken via onderstaande knop