Over Hi Strength

Hallo, Ik ben Richard

Ik ben de persoon achter Hi Strength. Door mijn eigen gezondheidsproblemen ben ik me gaan verdiepen in de invloed van voeding, training en je hormonen op je gezondheid. Door mijn kennis toe te passen kreeg weer energie, werd sterker en kwam in vorm. Nog belangrijker: ik kon stoppen met al mijn medicijnen!

Wil je sterker worden en in vorm komen?
Of ben je vaak moe of heb je vage klachten?
Of heb je Colitis Ulcerosa of Crohn?
Ik kan je helpen.

Je hoeft niet zelf uit te zoeken wat voor jou werkt. 

Klik op onderstaande knop om direct een gratis online gesprek in te plannen.

Als kind was ik vaker in het ziekenhuis te vinden dan er buiten. Toen ik anderhalf was werd bij mij de darmziekte Colitis Ulcerosa geconstateerd, Naast deze darmziekte had ik ook extreem eczeem (darm en eczeem zijn gerelateerd).

Als tiener en twintiger had ik de ziekte redelijk onder controle. Met behulp van dagelijks veel medicatie, kon ik alle dingen doen die mijn leeftijdsgenoten deden. Ik fietste naar school en zat op voetbal.

Rond mijn dertigste werd ik weer erg ziek. Mijn darmziekte werd weer actief in ik ontwikkelde daarnaast ook Astma.

In het ziekenhuis werd meer onderzoek en medicatie aangeraden, maar dat voelde voor mij niet als de juiste oplossing. Daarom besloot ik het anders aan te pakken. Met behoud van medicatie heb ik de hulp gezocht en kreeg voedingsadvies.

Binnen een aantal maanden knapte ik weer aardig op en kon ik weer werken voor 4 dagen in de week.

Omdat ik nooit meer zo ziek wilde worden besloot nog meer in mijn gezondheid te gaan verdiepen en ben toen ook met krachttraining begonnen.

Daarnaast las ik alles wat ik kon vinden over gezonde voeding, fitter worden en training en ben hier later ook cursussen en opleidingen in gaan volgen.

Mijn gezondheid ging steeds verder vooruit en ik voelde me zo goed dat ik besloot medicatie in overleg af te bouwen.

IMG_9069 1x1

Aanpassingen in mijn leefstijl, rustig opbouwen van mijn kracht en conditie, de juiste keuzes maken in mijn voeding en luisteren naar mijn eigen lichaam zijn de belangrijkste factoren geweest waarmee ik mijn doel om gezond & medicijnvrij te zijn heb bereikt.

Sindsdien is het mijn missie om anderen hierbij te helpen. Daarom ben daar cursussen en opleidingen voor gaan volgen.
Ik wil jou helpen je kracht terug te krijgen.
Vandaar de naam Hi Strength!