fbpx
Locatie Hi Strength; De Beuk 14 in Rhoon. Neem contact op via 010-6690840 of info @histrength.nl voor een proef consult.

Over Hi Strength

Hallo, Ik ben Richard

Ik ben de persoon achter Hi Strength. Door mijn eigen gezondheidsproblemen ben ik me gaan verdiepen in voeding, training en hormonen. Door dit toe te passen kreeg weer energie, werd sterker en kwam in vorm. Nog belangrijker: ik kon stoppen met al mijn medicijnen!

Heb je moeite met afvallen, ben je vaak moe of heb je onduidelijke klachten?

Je hoeft niet alleen uit te zoeken wat voor jou werkt. 

Klik op onderstaande knop om direct een gratis online gesprek in te plannen.

Als kind was ik vaker in het ziekenhuis te vinden dan er buiten. Toen ik anderhalf was werd bij mij de darmziekte Colitis Ulcerosa geconstateerd, dit is een chronische darmontsteking vergelijkbaar met de ziekte van Crohn, die wat bekender is. Naast deze darmziekte had ik ook extreem eczeem (darm en eczeem zijn gerelateerd).

Als tiener en twintiger had ik de ziekte redelijk onder controle. Met behulp van dagelijks veel medicatie, kon ik alle dingen doen die mijn leeftijdsgenoten deden. Ik fietste naar school en zat op voetbal.

Rond mijn dertigste werd ik weer erg ziek. Mijn darmziekte werd weer actief in ik ontwikkelde daarnaast ook Astma.

In het ziekenhuis werd meer onderzoek en medicatie aangeraden, maar dat voelde voor mij niet als de juiste oplossing. Daarom besloot ik het anders aan te pakken. Met behoud van de huidige dosis medicatie heb ik de hulp gezocht bij een acupuncturist, die tevens voedingsadvies gaf.

Binnen een aantal maanden knapte ik weer aardig op en kon ik weer werken voor 4 dagen in de week. Omdat ik nooit meer zo ziek wilde worden besloot nog meer aan zijn gezondheid te gaan doen en ben toen met krachttraining begonnen. Daarnaast las ik alles wat ik kon vinden over gezonde voeding, fitter worden en training .

Mijn gezondheid ging steeds verder vooruit en ik voelde me zo goed dat ik besloot medicatie in overleg af te bouwen.

Sinds november 2017 ben ik officieel gestopt met alle medicijnen, na bijna 40 jaar!

IMG_9069 1x1

Door aanpassingen te doen in mijn leefstijl, rustig opbouwen van mijn kracht en conditie, de juiste keuzes maken in mijn voeding en luisteren naar mijn eigen lichaam zijn de belangrijkste factoren geweest waarmee ik mijn doel om gezond & medicijnvrij te zijn heb bereikt.

Sindsdien is het mijn missie om anderen hierbij te helpen en ben ik hier opleidingen voor gaan volgen. Ik wil mensen helpen hun kracht terug te krijgen. Vandaar de naam Hi Strength!

Hi Strength
De Beuk 14
Rhoon
(alleen op afspraak)
Andere locaties in overleg
010-6690840
(bereikbaar op werkdagen tussen 13.00 – 17.00)

KVK 57394156
NL14143988815B01

Hi Strenght Logo - Richard Boender