Reviews Hi Strength

Lees in de reviews van Hi Strength wat de cliënten vinden van de coaching en/of personal training van Richard. Hoe hebben anderen zijn coaching en personal training ervaren? Voelden ze zich ondersteund en uitgedaagd? En wat waren de resultaten?

Wat vonden anderen van Richard's coaching?

Richard is een doelgerichte trainer/coach die zowel fysiek als mentaal in mogelijkheden denkt, hij maakt mensen enthousiast en stimuleert om elke dag beter te worden.

Zijn kracht ligt in zijn vermogen aan te sluiten bij de behoefte van de klant en hierop een passende training te ontwikkelen. Zowel op het gebied van sport als van voeding staat hij zijn mannetje.

Als ervaringsdeskundige weet hij wat voeding betekent, welke effecten voeding hebben op je dagelijks functioneren en hoe je m.b.v. voeding een gezond leven kunt krijgen.

Allround, vakkundig en eerlijk zijn kernwoorden die hem het beste omschrijven.

Serge, Personal Training en Coaching

4.5/5

Richard geeft je volledige aandacht. Hij is serieus en neemt de training serieus. Wat ik persoonlijk erg prettig vond was zijn zorg voor veilig sporten (eigen tempo, niet forceren, enz.) Dat is iets wat ik zelf ook erg belangrijk vind.

Ilse, Personal Training

5/5

Ik ben met de training begonnen om op mijn niveau mijn conditie te kunnen verbeteren. I.v.m. mijn gezondheid is dit erg lastig. Ik merkte dat ik sneller herstelde na de trainingen en dat mijn conditie vooruit ging. De begeleiding was super!! Heel persoonlijke/gerichte training, veel kennis van sport, voeding en mentale ondersteuning. Daarnaast heel vriendelijk/ relaxed en begripvol. Ik heb mezelf beter leren kennen op zowel fysiek en emotioneel vlak. Wat ik aan kan en waar ik de focus op moet leggen om mij beter te voelen.

Wannie, Personal Training

5/5

Ik wilde sterker worden, een betere conditie op te bouwen en beter in mijn vel zitten. Het sociale contact vond ik ook belangrijk. Dit is goed gelukt. Wat bleek uit het feit dat ik een scooterongeluk kreeg en de schade aan mijzelf beperkt bleef doordat mijn spieren de klap op hadden kunnen vangen. Door tijdsgebrek moest ik stoppen en ik mis het nu ik het niet meer doe. De toewijding en motivatie die werden overgebracht vond ik erg leuk.

Mark, Personal Training

4.5/5

De training bevalt me goed. Richard geeft veel persoonlijk advies. Hij liet mij oefeningen doen die geschikt waren voor mij. Ik kon het zo zwaar maken als ik zelf aan kon.

Karin, Personal Training

4/5

Ben je overtuigd? Maak nu vrijblijvend kennis via onderstaande knop.